Nyheder - MyGeneration

Go to content

Main menu:

Nyheder

SOMMERFERIE
Vi mødes igen efter sommerpausen den 9. august
til første klubaften
________________________________________________________________________________

Gæst til OKTOBER mødet den 4. oktober....ALAN KLITGAARD
Da Alan Klitgaard i 1963 flyttede til København for at læse dansk og engelsk, blev han meget interesseret i irsk folkemusik. Han blev aktiv som sanger, og i 1968 samlede han gruppen Paddy Doyles, der snart blev den førende danske formidler af irsk, skotsk og engelsk folkemusik. I det følgende årti havde gruppen talrige job i ind- og udland. Sammen med den skotsk/irske gruppe Five Hand Reel udsendte Alan Klitgaard i 1978 en LP, hvor han fortolkede traditionelle danske ballader i et nutidigt tonesprog. Og den kunst har han siden dyrket i mange forskellige sammenhænge, og han har i det hele taget - med sin bløde stemme og sit indtrængende og let vemodige foredrag - markeret sig som en af vore fineste folkemusikalske vokalister.
I midten af 1970erne begyndte Alan Klitgaard at arbejde for Danmarks Radio, hvor han var ansat frem til 2006 – i mange år som redaktør af »Folk Nyt« og senere som vært i »Radium« på P2.
Alan Klitgaard, som også har været producer på en lang række plader, og som var blandt initiativtagerne til Folkemusiksammenslutningen, var i 1989 redaktør af Politikens Folkemusikleksikon, og han er i dag ansvarshavende redaktør for tidsskriftet »Folk & Musik«.
Han modtog i 2002 en Danish Music Award for sit arbejde med folkemusikken.
Alan Klitgaard har kombineret kærligheden til Irland og irsk musik og til dansk sprog og danske digtere ved at sætte musik til Halfdan Rasmussens digtsamling »Regnens Harpe«. Han laver udsendelser for Den2Radio og sidder i redaktionen for en planlagt ny bog om traditionsmusikken i Danmark gennem tiderne.


________________________________________________________________________________

PLADEMESSE 2016 !!!!

I 2016 holder Musikklubben MY GENERATION igen stor
PLADEMESSE

SØNDAG den 6. NOVEMBER 2016

Arrangementet finder sted på STARS Algade 84,
4760 Vordingborg fra kl. 10 til 15
Tilmelding til jorgen@sandbirk.dk
Pris pr. meter kr. 100,-
 
Back to content | Back to main menu